Menu
Your Cart

Our Company

Η εταιρεία μας...

Την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος και ρέκορντμαν Ευρώπης στο μπιλιάρδο Γιώργος Σακκάς, την ξεκίνησε το 1978 σε ηλικία 19 ετών...

Παγκοσμίως σήμερα, είναι δύσκολο να βρεί κανείς εισαγωγική/εξαγωγική εταιρεία Μπιλιάρδων & αξεσουάρ με τέτοια τεχνογνωσία και τόσο μεγάλη ετοιμοπαράδοτη ποικιλία. Δύναμή μας οι γνώσεις γύρω απο την τεχνική αλλά και την κατασκευή ενός μπιλιάρδου, του ιδιοκτήτη της εταιρείας Γιώργου Σακκά και οι προσωπικές του σχέσεις με κατασκευαστές απο όλον τον πλανήτη. Επίσης, η ικανότητά μας να ξεχωρίζουμε εάν ένα προϊόν έχει καλή σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και το πάθος μας για εξυπηρέτηση.

Τα στοιχεία αυτά, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να διακρίνουμε ανάμεσα στους χιλιάδες πελάτες μας μία διάσημη Πρωθυπουργική κατοικία, τον "Αθήνα 2004", κόσμο της Πολιτικής, Ολυμπιονίκες, πρόσωπα της δημοσιότητας, ακόμα και rock group όπως οι Rolling Stones και οι Simply Red!!! Αποτελέι επίσης μεγάλη μας τιμή το οτι επανειλημμένα δείχνουν προτίμηση στα είδη μας η Εκκλησία με τα Κατηχητικά της, διάφορα Υπουργεία, Πρεσβείες ξένων κρατών, Φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά και οι Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις της Μεσογείου!!! Εκτός απο το Μπιλιάρδο (101 ετοιμοπαράδοτα μοντέλα!) και τα αξεσουάρ του (άνω των 2000 κωδικών), που σαφώς είναι "η δική μας δουλειά" (βλέπε προφίλ Γ.Σακκά), κατέχουμε περίοπτη θέση σε πωλήσεις Air Hockey, Mini Football, Πίνγκ Πόνγκ, Darts, Παιδικών Παιχνιδιών, Ειδών Δώρου και κάθε άλλου είδους που έχει σχέση με την ψυχαγωγία για κάθε ηλικία, για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση.

Η τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι οτι μπορούμε να καλύψουμε και την πιο παράλογη επιθυμία σε θέμα design και κοστολογίου που μπορεί να έχουν αίθουσες ψυχαγωγίας, σύλλογοι, ξενοδοχεία, καφέ, pub, play room, σαλόνια, παιδικά δωμάτια ακόμα και... κήποι ή roof garden. Λόγω της εξαιρετικής παικτικότητας, τα μπιλιάρδα μας έχουν επιλεγεί σε 5 Παγκόσμια πρωταθλήματα και σε έναν μεγάλο αριθμό International επιδείξεων που έχουν διοργανωθεί στην χώρα μας, καθώς και σε πολλές εκατοντάδες (!) επίσημες Πανελλήνιες διοργανώσεις Γαλλικού και Αμερικάνικου στυλ.

Σήμερα η εταιρεία μας εξάγει τα προϊόντα της συνολικά σε 17 χώρες ανα τον κόσμο, απο τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι την Ν.Κορέα. Το site μας που είχε "κατέβει" το τελευταίο διάστημα λόγω κακόβουλων spams, πλέον θα ενημερώνεται καθημερινά.

Επιλέξτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν και ζητήστε μας προσφορά γνωριμίας. Θα χαρούμε να κάνουμε κάτι για εσάς.

Στην περίπτωση κατα την οποία το μπιλιάρδο ή η στέκα σας χρειάζεται service, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν είστε λάτρης του μπιλιάρδου, ελάτε να γνωριστούμε! Ο λιτός χώρος μας, που λειτουργεί και σαν έκθεση ειδών και αξεσουάρ, βρίσκεται στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Σε εσάς που ενδιαφέρεστε για το μπιλιάρδο, την ιστορία, την θεωρία και την τεχνική του, το προφίλ George Sakkas θα δώσει ένα νέο νόημα στην μπιλιαρδική ζωή σας! Για εσάς πάλι που ενδιαφέρεστε για προϊόντα μπιλιάρδου και άλλα είδη ψυχαγωγίας, σας προτείνουμε την σελιδα μας στο Facebook sakkasbilliards

Περισσότερα για τον Γιώργο Σακκά και την σχέση του με το Ελληνικό και το Διεθνές μπιλιάρδο, θα βρείτε στο προσωπικό του προφίλ.

There are no products to list in this category.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.